Lid worden? Want to become a member?

Click here to become a member of TilSAC 

Klik hier om lid te worden van TilSAC 


Wat betekent je lidmaatschap bij TilSAC?

Goed nieuws, je bent al lid voor maar €22,- per jaar! Door je in te schrijven, kun je deelnemen aan al onze activiteiten. Denk hierbij aan outdoor weekenden naar België, Duitsland en Frankrijk. Maar ook andere activiteiten zoals: BBQ’s, borrelavonden, spelletjesavonden of tripjes naar andere klimhallen zoals Monte Cervino. Ook wordt je toegevoegd aan de TilSAC WhatsApp groep, wat je helpt met het vinden van een klimmaatje. Daarnaast, heb je als TilSAC lid korting bij klimhal Neoliet in Tilburg.

TilSAC in één minuut

Nieuw met klimmen?

Geen probleem, in het Sports Center van de universiteit wordt maandelijks een Indoor Toprope Cursus georganiseerd. Tijdens deze cursus leer je veilig zekeren en de basis van het klimmen. Wanneer je deze cursus hebt afgerond, krijg je een certificaat, waarmee je zelfstandig mag klimmen en zekeren in alle klimhallen van Nederland. Daarnaast kun je na het behalen van deze cursus meedoen met onze wekelijkse training op de woensdagavond in het Sports Center en meegaan met onze klimweekenden. Meer informatie over de Indoor Toprope Cursus.

Al zelfstandig klimmer? 

In het Sports Center hebben we een wekelijkse klimtraining waar je je techniek kan bijschaven. Ondanks ervaring met klimmen, dient één van de kliminstructeurs je toestemming te geven voordat je zelfstandig mag gaan klimmen en zekeren. Ook kun je als ervaren klimmer deelnemen aan onze klimweekenden.

Lid worden zonder abonnement bij het sportcentrum? 

Je hoeft geen abonnement bij het sportcentrum te hebben om lid te worden van TilSAC. Ook zonder een abonnement ben je van harte welkom op één van onze klimweekenden in Belgie, Duitsland of Frankrijk. Daarnaast mag je gebruik maken van de kortingsregeling bij Neoliet. Maar je mag helaas niet meedoen met de cursussen en trainingen in het sportcentrum.

Nog vragen? Stuur een e-mail naar: secretaris@tilsac.nl

Translate »