Lid worden van TilSAC

Je kan op elk moment van het jaar lid worden!!

Aanmelden

Meld je aan voor TilSAC via deze link.

Ben je nieuw met klimmen en bergsport?

Geen probleem, het sportcentrum geeft een introductiecursus waar je leert zekeren. Na deze cursus, mag je zelfstandig zekeren en klimmen. Wil je kennismaken met het alpinisme? Via TilSAC kun je je aanmelden voor diverse cursussen van de NSAC (de overkoepelende vereniging).

Ben je bekend met klimmen en bergsport?

Het sportcentrum geeft wekelijkse klimtrainingen waarin je je techniek kan bijschaven. Ondanks ervaring met klimmen, dient één van de kliminstructeurs je toestemming te geven voordat je zelfstandig mag gaan klimmen en zekeren. Al bekend met het alpinisme? Via TilSAC kun je je aanmelden voor trektochten en voor gevorderden cursussen.

Lidmaatschap met een abonnement bij het sportcentrum

Heb je een sportkaart, dan kun je meedoen met de wekelijkse trainingen op het sportcentrum. Als je mee wilt trainen moet je in het bezit zijn van een klimpas die je op twee manieren kan behalen:

  1. Deelnemen aan de beginnerscursus van het sportcentrum
  2. Goedkeuring krijgen van één van de kliminstructeurs

Lidmaatschap zonder abonnement bij het sportcentrum

Je hoeft geen abonnement bij het sportcentrum te hebben om lid te worden van TilSAC. Ook zonder een abonnement ben je van harte welkom op één van onze klimweekenden in Belgie, Duitsland of Frankrijk. Daarnaast mag je gebruik maken van de kortingsregeling bij Neoliet. Je mag helaas niet meedoen met de cursussen en trainingen op het sportcentrum.

Contributie

De contributie voor TilSAC bedraagt 22,- euro per jaar. Voor dit bedrag ben je ook meteen lid van de NSAC (de overkoepelende Nederlandse Studenten Alpen Club), die verschillende cursussen in de bergsport verzorgt voor studentenprijzen.

Wel of niet NKBV-lid

Veel leden van de Tilsac worden ook nog lid van de NKBV ofwel de Nederlandse klim- en bergsportvereniging. Je moet van deze vereniging lid zijn om mee op klimweekend te kunnen.

Opzeggen lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap per e-mail voor 1 augustus opzeggen. Ook is het mogelijk om donateur te worden. Neem via de e-mail hierover contact op: secretaris@tilsac.nl

Translate »