Lid worden van de TilSAC

Je kan op elk moment van het jaar lid worden!!

Aanmelden

Meld je aan bij onze secretaris: secretaris@tilsac.nl

Ben je nieuw met klimmen en bergsport?

Geen probleem, het sportcentrum geeft een introductiecursus waarin je leert zekeren. Na deze cursus mag je zelfstandig zekeren en klimmen. Wil je kennismaken met het alpinisme? Via de TilSAC kun je je aanmelden voor diverse cursussen van de NSAC (de overkoepelende vereniging).

Ben je bekend met klimmen en bergsport?

Het sportcentrum geeft wekelijkse klimtrainingen waarin je je techniek kan bijschaven. Ondanks ervaring met klimmen, dient één van de kliminstructeurs je toestemming te geven voordat je zelfstandig mag gaan klimmen en zekeren. Al bekend met het alpinisme? Via de TilSAC kun je je aanmelden voor trektochten en voor gevorderden cursussen.

Lidmaatschap met sportkaart van het sportcentrum

Heb je een sportkaart, dan kun je meedoen met de wekelijkse trainingen op het sportcentrum. Als je mee wilt trainen moet je in het bezit zijn van een klimpas die je op twee manieren kan behalen.

  1. Deelnemen aan de beginnerscursus van het sportcentrum
  2. Goedkeurding krijgen van één van de kliminstructeurs

Lidmaatschap zonder sportkaart van het sportcentrum

Je hoeft niet in het bezit te zijn van een sportkaart om lid te worden van TilSAC. Ook zonder sportkaart ben je van harte welkom op één van onze klimweekenden in de Belgie, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast mag je gebruik maken van de kortingsregeling bij Neoliet. Je mag helaas geen gebruik maken van de cursussen en trainingen op het sportcentrum.
Klik hier voor meer informatie over de sportkaart.

Contributie

De contributie voor TilSAC is 22 euro per jaar. Voor dit bedrag ben je ook meteen lid van de NSAC, de overkoepelende Nederlandse Studenten Alpen Club die verschillende cursussen in de bergsport verzorgt voor studentenprijzen.

Wel of niet NKBV-lid

Veel leden van de Tilsac worden ook nog lid van de NKBV ofwel de Nederlandse klim- en bergsportvereniging. Je moet hier lid van zijn om mee op klimweekend te kunnen. Meer informatie hierover bij klimweekenden.

Opzeggen lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap schriftelijk of per email, voor 1 augustus opzeggen. Ook is het mogelijk om donateur te worden. Neem hierover contact op via email voor details.

 

Translate »